Studiecykel flytter i nye lokaler

Fra 1. august rykker vi støttebenene op fra Hjulmagervej 21C og takker af efter 3 gode år i industrikvarteret. 

Vi har nemlig valgt at cykle mod nye lokaler på Hadsundvej. Vi håber, vores nye adresse giver nemmere adgang for alle vores studiecyklister og andre interesserede - uanset om de kommer på cykel eller med bybus 12, som kører lige til døren. 

Vi glæder os til at vise jer vores nye lokaler ved en lille, lækker reception efter flytningen - nærmere info følger, så snart vi er kommet godt på plads. 

Ses vi på Hadsundvej 120, 9000 Aalborg?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med det seneste fra Studiecykel.dk, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet og få det hele serveret i din indbakke. I nyhedsbrevet holder vi dig opdateret om ledige studiecykler, nye annoncører, konkurrencer og meget mere.