Vores værksted har gjort det forbi!

Studiecykel har i 3 år haft eget værksted, der primært har fungeret som et led i aftalen med vores studiecyklister om køreklare, velsmurte og toptunede cykler. 

Men det er slut nu!

For på grund af stor efterspørgsel går vores værksted fra at være en del af Studiecykel.dk til at være sit helt eget værksted: Aalborgcykler.dk.

Studiecykel.dk står stadig for al administration, men har valgt at dele de to koncepter på grund af stor efterspørgsel på private reparationer og tilsvarende forvirring over navnet, der antydede, man kun kunne få repareret studiecykler.

Aalborgcykler.dk laver alle slags reparationer og konceptet bygger på, altid at levere topkvalitet - og service til byens billigste priser. De har 10% rabat til alle studerende på hele regningen, du skal bare huske at flashe dit studiekort til mekanikeren. 

Derudover sælger de selvfølgelig også cykler ud fra samme bæredygtige tanke som Studiecykel.dk. Derfor kan du f.eks. købe brugte cykler af høj kvalitet eller en spritny cykel, med et stel lavet af 100% bambus. Nysgerrig? Kig ned og se deres store udvalg - vi garanterer en gratis prøvetur :)

Følg Aalborgcykler.dk på Facebook lige her

 

P.s. Og til alle studiecyklister, der nu sidder og tror, de ikke har et værksted længere - så frygt ej! Aalborgcykler.dk tager sig stadig kærligt af alle vores studiecyklister :)