Følg os på Endomondo

Vi har oprettet en profil på Endomondo. Og hvorfor har vi så det? Jo, det er der rigtig mange (og gode) grunde til. 

Vi vil nemlig gerne først og fremmest opfordre alle vores studiecyklister og followers til at tage cyklen i deres hverdag. Derfor har vi oprettet en udfordring for alle vores studiecyklister om at cykle så meget som muligt frem til d. 13/9. For hver 2000 km, der samlet set bliver trampet i pedalerne, donerer vi en solcellelampe til Sri Lanka. 

Find udfordringen lige her

Derudover vil vi også gerne give vores annoncører en mulighed for at følge med i, hvor og hvor meget deres reklamer bliver eksponeret. Derfor giver vi alle annoncører mulighed for at få oprettet en skræddersyet udfordring til deres egne studiecyklister. Præmie, betingelser og periode for udfordringen er helt op til den enkelte annoncør. 

Vi håber, I vil være med på at gøre hverdagens cykeltur lidt sjovere og fyldt med konkurrenceånd, fede præmier og en hjælpende hånd til Sri Lanka. 

Vi opdaterer løbende med nye konkurrencer på vores profil, som du finder lige her