Vi søger studerende til caseopgave

Vi søger lige nu studerende på uddannelsen multimediedesigner eller lignende, til en caseopgave i samarbjede med os. Casen skal resultere i en konceptvideo.

 

Om casen

BikeMedia ApS blev stiftet i juli 2014 og er et professionelt og innovativt mediehus, der har specialiseret sig i cykelkoncepter med fokus på bæredygtig annoncering for virksomheder.

Virksomheden er sammensat af en række grønne, innovative reklamekoncepter og udspringer af Studiecykel.dk, som startede tilbage i 2011.

Virksomheden rummer herudover koncepterne Firmacykel.dk, Turistcykel.dk og Aalborgcykler.dk.

Vi har behov for at få præsenteret BikeMedia ApS på en hensigtsmæssig og forståelig måde. Og det er her du og dine medstuderende kommer ind.

Vi skal have udarbejdet en konceptvideo, der kan fungere som formidlingsplatform for virksomheden, bl.a. på web. Hvad der skal laves og hvordan det skal laves finder vi ud af i fællesskab, så I kan få brugt jeres kunnen og redskaber, som ligger inden for studieordningen.

Vi tilbyder tilgengæld jer en spændende case, I kan bruge til jeres semesterprojekt, erfaring fra erhvervslivet og noget at skrive på CV'et.  

 

Er det noget for dig? Så kontakt os hurtigst muligt på info@bikemedia.dk eller 70 22 91 29 dog senest den 10. november.

Vi ser frem til at høre fra jer!