Om virksomheden

Studiecykel.dk blev stiftet af Kenneth Pinsker i 2011 med et ønske om at skabe en medievirksomhed med fokus på bæredygtig og socialansvarlig annoncering.

Hos Studiecykel.dk arbejder vi ud fra tanken om, vores produkter skal bidrage positivt til vores verden – hvad end det er nationalt eller globalt. Samtidig håber vi at inspirere andre til at tænke i social ansvarlighed og bæredygtighed i deres hverdag.

Historien bag

Grundtanken om en bæredygtig og social ansvarlig medievirksomhed var det, der fik Kenneth Pinsker til at tage springet som iværksætter tilbage i marts 2011. Studiecyklerne hjælper både studerende i Danmark og udlandet til sundere og billigere transport.
Kerneproduktet hos Studiecykel.dk er annoncesalg på cykler, som blev taget rigtig godt imod af virksomheder og medier, bl.a. Aftenshowet, TV2 og Politiken. 

Virksomheden i dag

I dag er vi repræsenteret i de 4 største danske byer og har delt mere end 4000 studiecykler ud med reklameplads til glade studerende landet over. 
Vi har de sidste 8 år skræddersyet mere end 300 mediekampagner til vores annoncører og samtidig har vi udvidet vores produkter til at inkludere annoncering på f.eks. sociale og online medier, nyhedsbreve og saddel - og kurvebetræk m.m. 

I dag har Studiecykel.dk stadig rødder i Aalborg. Vi er i alt 3 medarbejdere fordelt på administration, salg og værksted. 

Har du lyst til at komme med på cykelholdet?

Hos Studiecykel.dk lægger vi stor vægt på trivsel, udfordring, åbenhed og service. Vores arbejdsplads har højt til loftet, flad struktur og kort fra ord til handling. Vi går ikke så meget op i titler, tager alle med på råd og værdsætter forskellige fagligheder.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega, kan du altid sende os en uopfordret ansøgning på info@bikemedia.dk eller holde øje her på siden og på vores sociale medier, hvor vi slår ledige stillinger op. 

Din reklame gør en forskel