FAQ

Hvordan får jeg en studiecykel?

Du kan være den næste, der får tilbudt en studiecykel, hvis du skriver dig op i vores database her på hjemmesiden eller via vores Facebookside.
Sørg for at udfylde formularen grundigt, så vi har de bedste forudsætninger for at finde en annoncør, der matcher din profil. På den måde sikrer vi det bedste match mellem dig og reklamen på din studiecykel.

Hvornår bliver jeg tilbudt en studiecykel?

Vi arbejder hele tiden på at finde annoncører til vores studiecykler, så vi kan dele så mange studiecykler ud som muligt. Når vi har en studiecykel klar til dig, sender vi en mail med informationer omkring annoncør og betaling af afleveringseftersyn, som skal betales inden den angivne dato. Betaler du ikke inden fristen, går studiecyklen videre til en anden studerende. 

Jeg er blevet tilbudt en studiecykel. Hvad gør jeg nu?

Læs først vores betingelser og indbetal derefter for afleveringseftersyn, følg instrukserne i mailen.
Du vil efter din indbetaling modtage en bekræftelse fra os, hvor vi bekræfter dit køb af afleveringseftersynet og din studiecykel.

Hvornår bliver min studiecykel udleveret?

Vi sender dig informationer om udlevering senest 14 dage efter, du har indbetalt din serviceaftale. Da vi ofte udleverer mange studiecykler på en gang, udleveres cyklerne et centralt sted i din by eller på en større uddannelsesinstitution.
Er du forhindret i at møde op til udlevering af din studiecykel, skal du straks give os besked, så vi kan finde en anden løsning på udlevering.

Jeg har fået en studiecykel udleveret, men der er noget galt med den?

Inden vi udleverer en studiecykel, giver vi den et grundigt servicetjek og udbedrer alle fejl og mangler, så cyklen er klar til endnu et år.
Skulle der mod forventning være fejl eller mangler på din studiecykel umiddelbart efter udlevering, skal du kontakte os hurtigst muligt og senest 1 uge fra udleveringsdatoen. Så sørger vi for at udbedre fejlen hurtigst muligt og selvfølgelig uden beregning.

Hvordan får jeg at vide, når jeg skal dele billeder af min studiecykel?

Bliver det aktuelt for dig at skulle dele billeder på/til de sociale medier, giver vi dig besked senest 14 dage før via mail og SMS med information om hvor, hvornår og hvordan. Dagen før sidste frist sender vi en påmindelse via mail og SMS. 

Jeg kan ikke overholde aftalen til sociale medier. Hvad gør jeg?

Hvis du er forhindret i at overholde aftalen om billededeling på/til sociale medier, skal du hurtigst muligt give os besked enten via info@bikemedia.dk eller på 70 229 129.
Husk du vil blive pålagt et gebyr, hvis du ikke overholder aftalen eller melder afbud.

Min studiecykel er blevet stjålet. Hvad gør jeg nu?

Er din studiecykel blevet stjålet, skal du tage kontakt til os og bede om at få stelnummer og nøglenummer på din cykel udleveret. Herefter skal du tage kontakt til din forsikring og Politi for at melde tyveriet. Vi vil løbende tage kontakt til dig for at følge op på sagen. Når vi har modtaget dækning for tyveriet fra dit forsikringsselskab, bliver du tilbudt en ny studiecykel i den resterende periode af de 12 måneder.

Min studiecykel er blevet udsat for hærværk. Hvad gør jeg nu?

Har din studiecykel været udsat for hærværk, skal du tage kontakt til os, så vi kan vurdere skadernes omfang og give et overslag på reparationsprisen. Alt efter omfanget og pris på reparation, kan din forsikring evt. dække omkostningerne. Tjek med dit forsikringsselskab.

Jeg har været involveret i et trafikuheld på min studiecykel. Hvad gør jeg nu?

Er du involveret i et trafikuheld, er det vigtigt at give os besked, hvis der er opstået skader på din studiecykel. Bærer du selv ansvaret for ulykken, vil du selv hæfte for reparationer. Er du derimod ikke skyld i uheldet, har den ansvarshavende person pligt til at dække reparation af din studiecykel. Det er derfor vigtigt, du får vedkommendes forsikringsoplysninger og kontaktinformationer.

Jeg vil gerne aflevere min studiecykel før tid. Hvordan gør jeg det?

Har du ikke længere brug for din studiecykel, f.eks. pga. udlandsophold eller afbrudt uddannelse, skal du tage kontakt til os. Så finder vi en tid og dato for aflevering af din studiecykel. Vær opmærksom på, vi ikke refunderer beløbet for afleveringseftersyn ved aflevering før tid.

Min studiecykel skal repareres, hvad gør jeg?

Er din studiecykel i stykker og skal repareres, er du velkommen til at tage den til en cykelsmed i nærheden af dig. Bor du i Aalborg, har du mulighed for at benytte Aalborg Cykler, hvor du som studiecyklist altid får byens billigste priser og 10% studierabat. 

Mine reklamer er gået i stykker eller har været udsat for hærværk?

Opdager du skader eller hærværk på dine reklamer, skifter vi dem helt uden beregning. Tag kontakt til os så vi i fællesskab hurtigst muligt kan finde en dato for reklameskift på din studiecykel.

Hvordan melder jeg adresseændring/nyt telefonnummer/ny mailadresse til jer?

Flytter du adresse, får nyt telefonnummer eller mailadresse, er det vigtigt at give os besked hurtigst muligt. Vi bruger dine kontaktinformationer til at give dig vigtig information omkring din studiecykel. I yderste konsekvens, kan du blive pålagt gebyrer og regninger, hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig. Meld derfor alle ændringer i dine kontaktoplysninger til os på info@bikemedia.dk.

Hvordan får jeg besked, når jeg skal aflevere min studiecykel?

Vi indkalder dig til aflevering af din studiecykel senest 14 dage før afleveringen finder sted og sender dig en påmindelse dagen før. 

Jeg vil gerne beholde min studiecykel i endnu et år?

Er du interesseret i at være studiecyklist et år mere, kan du fortælle os det via den mail, hvor du har fået indkaldelse til aflevering. Vi kan som udgangspunkt ikke garantere, der er en studiecykel til dig i endnu et år, men vi ændrer din status i vores system, så du igen kan blive tilbudt en studiecykel.

Jeg er blevet indkaldt til at aflevere min studiecykel, men kan ikke komme. Hvad gør jeg?

Er du forhindret i at møde op til aflevering af din studiecykel, skal du give os besked hurtigst muligt enten på telefon eller mail, så finder vi en løsning sammen.

 

Har du andre spørgsmål vedr. din studiecykel, som ikke er i denne guide, er du velkommen til at kontakte os på info@bikemedia.dk eller 70 229 129.