Regler for studiecyklister

Du skal være studerende

For at få en studiecykel skal du være studerende i Danmark på en ungdoms- eller videregående uddannelse. Du skal samtidig have et gyldigt studiekort eller en indskrivningsbekræftelse, du skal fremvise, når du får tilbudt en studiecykel. 

Brug din studiecykel

Som en del af aftalen med os, beder vi dig om at bruge din studiecykel så meget som muligt og i alle tilfælde, hvor du har mulighed for at tage cyklen frem for bil eller offentlig transport.

Som noget nyt, forpligter du dig til op til 4 gange årligt aktivt at eksponere billeder af cyklen på eller til sociale medier såfremt det ønskes fra annoncøren eller Studiecykel.  

Vedligehold din studiecykel

Som studiecyklist forventer vi, du passer godt på din cykel. Derfor skal du sørge for at holde den ren og pæn, reklamerne synlige og cyklen funktionsdygtig.

Hvis din studiecykel skal repareres, så tag kontakt til os. Vi har egen cykelmekaniker og garanterer de billigste priser og 10% studierabat på din reparation.

Går dine reklamer i stykker eller bliver udsat for hærværk, skal du kontakte Studiecykel.dk hurtigst muligt. Så skifter vi dine reklamer uden beregning.

Afleveringseftersyn

Når du får udleveret din studiecykel, betaler du samtidig for et afleveringseftersyn til en værdi á DKK 299, der dækker slitage efter brug og klargøring af cyklen i forbindelse med, at den skal udleveres til anden studerende eller sendes til Sri Lanka. Afleverimgseftersynet dækker dog ikke skader påført af lejer, der ikke anses som alm. slitage.

Pas godt på din studiecykel

Når du får udleveret din studiecykel, har vi monteret en forsikringsgodkendt lås på cyklen.

Du skal altid bruge låsen, når du parkerer din studiecykel, for at sikre den bedst muligt mod tyveri. Det er din pligt at have en dækkende forsikring, hvis din studiecykel bliver stjålet, du er involveret i et trafikuheld eller cyklen bliver udsat for hærværk.

I tilfælde af tyveri eller en totalskadet cykel, skal du dække cyklens fulde værdi. Skal cyklen repareres, hæfter du for reparationens omkostninger.

Indboforsikringer dækker i langt de fleste tilfælde også tyveri og hærværk på cykler udover dit almindelige indbo.

Giv besked hvis du ændrer kontaktinformation

Hvis du skifter adresse eller skole, ændrer dit telefonnummer eller din mailadresse samt stopper på din uddannelse, skal du give os besked hurtigst muligt. Vi bruger dine kontaktinformationer til at komme i kontakt med dig i forbindelse med udlevering, servicetjek, aflevering, annoncørgaver og meget andet. Kan vi ikke komme i kontakt med dig, kan du gå glip af vigtig information.

Derfor: Hold os altid opdateret med dine kontaktinformationer.