OM OS

Hos Studiecykel.dk arbejder vi ud fra tanken om, vores koncept og produkter skal bidrage positivt til vores verden. Samtidig håber vi at inspirere andre til at tænke mere på social ansvarlighed samt bæredygtighed i deres hverdag.

Studiecyklerne hjælper i dag mange studerende i Danmark med et bæredygtigt transportmiddel som både er sundere og et billigere alternativ. Studiecykel.dk har i de sidste 8 år haft mere end 4000 studiecykler i bybilledet med reklameplads til glæde for de mange studerende.

Vi har skræddersyet mere end 300 kampagner til vores annoncører og samtidig har også vi udvidet vores produkter til at inkludere annoncering på saddel – og kurvebetræk m.m.

Det billigste transportmiddel

Som studerende får du en studiecykel i et år som er toptunet og klar til at transportere dig rundt i byen. Vores cykler er produceret i Europa og af høj kvalitet.

Alle cykler gennemgår et grundigt eftersyn på værkstedet og bliver her synet og klargjort til nye studerende.

Afhængig af hvilken servicepakke du har valgt, så påmonteres dit udstyr inden at du modtager den. Cyklen er city-bike modellen og har 3 gear.

Et grønnere Danmark

Din studiecykel vil bære en reklame for én af vores mange annoncører, som du sørger for at eksponere, når du cykler rundt i byen. På den måde får vores annoncører masser af reklame og omtale i bybilledet, mens du får en gratis cykel i din hverdag.

Når du tilmelder dig konceptet, er du med til at bane vejen og sprede budskabet om en bæredygtig fremtid med fokus på social ansvarlighed. Du bidrager dermed til en grønnere  hverdag i Danmark.

Gør en forskel

Efter at cyklerne er afskrevet ved Studiecykel.dk, sælges de og 50% af fortjenesten anvendes til at købe cykler til studerende på Sri Lanka, som har langt til skole. Cyklen giver de studerende mulighed for lettere at komme i skole og dermed en større chance for at gennemføre deres uddannelse.

Du vil derfor gøre en helt personlig forskel for en studerende i den tredje verden når du tilmelder dig Studiecykel.dk.