Bæredygtig annoncering i bybilledet!

Målrettet og grøn annoncering til virksomheder

Vi tilbyder en bæredygtig og innovativ annonceringsplatform på vores studiecykler, samt en række andre spændende produkter og muligheder for øget eksponering. Som virksomhed har I mulighed for at sammensætte en mediekampagne, der med garanti vækker opsigt og skaber omtale for jeres virksomhed i bybilledet.

Opsigtsvækkende annoncering

Jeres reklame bliver monteret på cyklens frakkeskåner og fungerer som en reklamesøjle, der sætter dit brand i bevægelse i bybilledet i et helt år. Vi udlåner cyklerne til danske studerende, som mangler en cykel. De sørger for at skabe maksimal eksponering, når de bruger studiecyklen i deres dagligdag til og fra studiet og i fritiden.

Øget kendskab og målrettet rekruttering

Jeres studiecykler kan også bruges som et led i en målrettet rekrutteringsproces. Her tilbyder vi at sammensætte jeres helt eget ambassadørkorps, hvor I selv udvælger præcis den profil, jeres studiecyklister skal have.

Vi har hovedsæde i Aalborg, men andre byer er også en mulighed efter nærmere aftale. Hvis i anvender studiecyklerne som et led i jeres marketingstrategi, så giver studiecykler øget eksponering i bybilledet til en konkurrencedygtig pris indenfor outdoor-markedsføring.

Referencer

Over 300 målrettede mediekampagner siden 2011 og mere end 4000 studiecykler til glade studerende rundt omkring i Danmark

Skriv til os i dag for at planlægge jeres næste markedsføringskampagne eller rekrutteringskampagne!