Studerende FAQ

Få svar på de mest stillede spørgsmål lige her!
Din studiecykel bærer en reklame for en af vores annoncører, som du sørger for at udsætte, når du cykler rundt i byen. På den måde får vores annoncører masser af omtale og omtale i bybilledet, mens du får en gratis cykel i din hverdag, i et år.
For at få en studiecykel skal du selvfølgelig være studerende i Danmark på en videregående uddannelse. Du skal samtidig også have et gyldigt studiekort eller en indskrivningsbekræftelse, der skal fremvise, når du får tilbudt en studiecykel.

Når du bliver tilbudt en Studiecykel, skal du betale for en service aftale.
Denne aftale gælder som et afleveringseftersyn. Det vil sige, at når du skal returnere din cykel er du dækket ind med alle skader efter endt brug og klargøring til en ny studerende.

Der er påmonteret en forsikringsgodkendt lås på cyklen. Du skal altid bruge låsen, når du parkerer din studiecykel, for at sikre den bedst muligt mod tyveri. Det er din pligt at have en dækkende forsikring, hvis din studiecykel bliver stjålet eller bliver udsat for hærværk.
Hvis din studiecykel skal repareres, så tag kontakt til os. Vi har egen cykelmekaniker og garanterer de billigste priser og 10% studierabat på din reparation.
Går dine reklamer i stykker eller bliver udsat for hærværk, skal du kontakte Studiecykel.dk hurtigst muligt. Så skifter vi dine reklamer uden beregning.
Som studiecyklist forventer vi, du passer godt på din cykel. Derfor skal du sørge for at holde den ren og pæn, reklamerne synlige og cyklen funktionsdygtig.
Få svar på de mest stillede spørgsmål lige her!
Normalt varer en kampagne 12 mdr, da de studerende får Studiecyklen til rådighed for 12 mdr af gangen. Det er altid muligt at forlænge aftalen efter gensidig aftale.
Prisen er afhængig af hvor mange cykler du vælger og hvilke byerne skal køre i. Kontakt os for at få et tilbud.
Ja du kan som virksomhed selv segmentere dine studeicyklister udfra f.eks. alder, køn, uddannelsessted, Studieretning og postnummer.
Du kan vælge mellem 10 og 300 stk Studiecykler pr kampagne.
Ja du kan også vælge at benytte sig af vores kurv og saddel betræk kampagner, hvor vi står for hele processen fra at producere produkterne til at uddele disse.
Bikemedia.dk er vores virksomhedsnavn, hvor vi har alle vores koncepter er samlet, herunder Studiecykel.dk.
Vi dækker de 4 store universitets byer; Aalborg, Aarhus, Odense og København.
Ja vi har lavet en generel måling af dette i Aalborg. Vi har også mulighed for at tracke cyklerne igennem Endomondo.

Er dit spørgsmål her ikke?