Hvorfor det er den bedste nye GMT i 2023

Tudor Black Bay Pro blev lanceret i 2023 og har været en af ​​de mest velkomne tilføjelser til mærket siden den første GMT, der blev udgivet i kollektionen tilbage i 2018. Tudor Black Bay Pro har en fast rustfri stål GMT-ramme, en gylden gul GMT hånd, traditionel Black Bay sportsetui/armbånd og et COSC certificeret in-house værk. I betragtning af alt, hvad du får i Tudor Black Bay Pro, er det ikke underligt, hvorfor mange betragter det som det bedste værdifulde ur i 2022. Prisen på Tudor Black Bay Pro varierer mellem $3.675 og $4.000 afhængigt af hvilken armbåndsmulighed du vælger.

Generelt havde Tudor en hel liste over fantastiske nye replika ure i 2022. Hvad Tudor kan, som dens ældre bror Rolex ikke kan, er at tænke ud af boksen. Hvert år bliver designerne ved med at blive mere vovede og vovede og stiller spørgsmålet, “gør Tudor, hvad Rolex ønsker, de kunne gøre”. Min personlige mening er ja.

Tudor er et mærke kendt for at producere værktøjsure. Med 2023-udgivelsen af ​​Tudor Black Bay Pro lænede de sig virkelig ind i deres position på markedet og vil blive belønnet meget for det. For mange med en eventyrlyst er der noget personligt, når det kommer til at vælge, hvilke værktøjer der skal guide dig på din rejse. Hvad Black Bay Pro bringer til bordet er robusthed, pålidelighed, læsbarhed, nøjagtighed og måling af tidszoner. Alt, hvad en opdagelsesrejsende ønsker eller har brug for fra en betroet ledsager på håndleddet.
rolex
Den iøjnefaldende funktion og det æstetiske design på Tudor Black Bay Pro er den rustfri stål GMT-ramme. Dette er en fast bezel, som er, hvad mange purister betragter som et ægte GMT-ur. Bezel er en børstet finish med sorte arabiske tal og indekser. Overordnet set skriger udseendet og finishen af ​​det rustfri stålramme værktøjsur, hvilket vil skabe en høj efterspørgsel efter $4.000 Tudor Black Bay Pro.

In-House COSC Certified Caliber MT5652 Movement
Tudor har i Tudor Black Bay Pro den interne kaliber MT5652. MT5652 har været i produktion siden 2018 med udgivelsen af ​​deres Pepsi GMT-reference. Urværket er et kronometer (COSC), har en gangreserve på 70 timer, er ekstremt præcist og har en GMT & dato funktion.

Mange mennesker forudsagde, at Tudor ville udvide deres GMT-ursamling alene på grund af denne bevægelse. Det var kun i ét ur før 2023 og er nu inkluderet i tre replicausrolex.com.

Pris og tilgængelighed
Prisen for Tudor Black Bay Pro er $3.675 MSRP for referencerne til læder- og nato-remmene og $4.000 MSRP for referencen i rustfrit stål. Forvent at disse ure kommer i butikkerne i foråret 2022. Tidligere har Tudor gjort et godt stykke arbejde med at gøre lageret tilgængeligt på eller lidt efter udgivelsesdatoen for deres ure.

Endnu en gang leveret Tudor med Black Bay Pro. De styrkede yderligere deres position på markedet som det foretrukne mærke for værktøjsure. En tendens, vi bemærkede fra dette års Watches & Wonders 2023-begivenhed, er, at de fleste mærker besluttede sig for at gå op på markedet med deres nye ure. Det var forfriskende at se Tudor forblive tro mod deres marked, købere og formål. Efter vores research og gennemgang af Tudor Black Bay Pro kan vi kun sige bravo Tudor, og vi er spændte på at se, hvad der kommer næste gang.

Skriv et svar